Gebruikte Ovens

Becker Thermosyfon Wagenoven.

Deze gebruikte Becker oven is een oven die voort komt uit het grote aanbod dat door de uit Roermond afkomstige ovenbouwer Becker BV geproduceerd is.
Onderwerpen als gedegen constructie en goede bakaard zijn bij dit product van zelf sprekend. Vraag vrijblijvend informatie over dit product het aanbod en uitvoering van deze ovens is zeer variërend.


Het gouden duo Van Bongard.

Dit set bestaande uit een Bongard 8,63 rotatie oven en een Bongard 5 etage inschiet oven is het gouden duo van de firma Bongard uit Frankrijk. Door de diversiteit van gebruik is dit ovenset meermaals door diverse bakkerijen geprezen. Het bakken van diversen producten gelijktijdig het kunnen bakken op stenen vloeren het gemak van inschieten met tapijten of het beladen met wagens behoord tot de mogelijkheden. Vraag vrijblijvend informatie over dit product de uitvoering van dit set kan naar Uw wensen worden samengesteld.


Becker thermo sifon Power wagenoven.

Deze Becker thermo power kleinbrood wagenoven is voorzien van de door Becker gepatenteerde HR Brander.
De oven is voorzien van 8 Etage,s die door middel van wagens beladen worden. Uitvoeringen van dit Type oven als grootbrood oven behoord tevens tot ons assortiment. Vraag vrijblijvend informatie aan betreffende ons actuele aanbod.