Nieuwe Machines

Kleinbrood verdeler opboller.

De DB3 FA is een machine speciaal voor het verdelen en opbollen van kleine deegstukken. Deze bewerking word in een cyclus vol automatisch uitgevoerd.
De verdeling van het deegstuk gebeurd door gebruik te maken van een hydraulisch systeem. Het opbollen van het verdeelde deegstuk gebeurd aansluitend in de zelfde bewerkingsfase. Door zeer compacte opstelling is deze machine een echte toevoeging in Uw Bakkerij.


Volautomatische stokbroodmachine

De Major langmaakmachine is een originele \\\"franse stokkenmachine\\\" van een beproefd concept. Ook geschikt voor het opmaken van luxe broodsoorten. Gewichtsbereik van 80 - 1000 gr.Uiteraard kan de Major ook gecombineerd ingezet worden met Bongard voorrijskasten en andere deegverwerkende installaties. Het gepatenteerde begeleidingsbandje zorgt voor een optimale geleiding van het deegstuk die voorheen nooit konden verkrijgen met ons drie rollen systeem. Hierdoor wordt de kwaliteit van de opmaak van het deegstuk gevoelig verhoogd.


Hydraulische deegverdeler

De MERCURE is de eigen concurrent voor de concorde van Bongard. Het betreft hier een Hydraulische verdeler met vierkante kuip. Via een handmatige besturing kan de bakker volgens wens pers en snijtijd instellen voor een verdeling van 20 deegstukken met elks een maximaal gewicht van 800 gram. De MERCURE is ook verkrijgbaar als hydraulische deegverdeler tot 24 stuks van elks 665 gram.


Mixers van Becker Bongard

Esmach is de grootste specialist op het gebied van spiraalmixers. Dankzij de gevarieerde collectie, sluiten ze perfect aan op de behoeftes van bakkers, industriële bakkers of banketbakkers.

Bongard is de specialist op het gebied van vork-type en planeetmengers. Speciaal ontwikkeld voor de veeleisende (industriële) bakker.